MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Anëtarët e Shoqatës së mjekëve të mjekësisë familjare nuk e mbështesin dhe nuk do të marrin pjesë në grevën e paralajmëruar të mjekëve amë për shkak të mospajtimeve me një pjesë të kërkesave të cilat ishin cekur si shkaqe të grevës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle