MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Ligji për ndërtimet e egra ka kaluar në ENER, dhe vërejtjet në ditët në vijim do të shqyrtohen nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve. Ministri i Transportit dhe Lidhjeve thotë se ka vend për diskutim si në Qeveri ashtu edhe në Kuvend. “Ky është ligj për të cilin ne konsultohemi përmes një procedure transparente. Ajo kaloi procedurën ENER, u dhanë vërejtje të caktuara të cilat do të shqyrtohen në Ministri në ditët në vijim, pas së cilës ne do ta dorëzojmë ligjin në Qeveri dhe kur të kemi tekstin përfundimtar, do ta paraqesim në Kuvend”, tha sot ministri Bllagoj Boçvarski, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve. Ai theksoi se qytetarët dhe shoqatat civile kanë paraqitur vërejtje për propozim-tekstin, dhe në pjesën e ligjit që i referohet zonave të mbrojtura, ai tha se ato po veprojnë me kujdes.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle