MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup– Universiteti “Shën Cirili dhe Metodij” (UCM) në Shkup sot organizon “Ditë të hapur”. Ngjarja do të mbahet në hapësirat e secilit prej fakulteteve në dy termine, prej orës 10 deri në 12 dhe prej orës 12 deri në orën 14, në të cilin do të prezentohen programet studimore të fakulteteve, aktivitetet e studentëve, qendrat për karrierë, informojnë nga UCM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle