MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

 – Armata pa marrë parasysh se a është e madhe apo e vogël, me rëndësi është që ajo të jetë garant për sigurinë e qytetarëve, për zhvillimin ekonomik të shtetit dhe sigurinë e institucioneve, dhe se ata e dinë se ekziston një ushtri që është mbrojtëse e tyre, është mesazhi që u dërgua sot nga ceremonia qendrore me rastin e 30 vjetorit të krijimit të Armatës së Maqedonisë. E formuar në një mjedis jashtëzakonisht kompleks, gjeopolitik dhe të sigurisë në kulmin e shpërbërjes së përgjakshme të Jugosllavisë dhe përfundimit të Luftës së Ftohtë, siç theksoi Presidenti dhe Komandanti Suprem i Forcave të Armatosura Stevo Pendarovski, Armta i ndau të gjitha sfidat e shtetit të ri maqedonas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle