MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Edhe nëse nuk e hapnim debatin për reformat tatimore, ka zgjidhje ligjore që hyjnë në fuqi nga 1 janari i vitit 2023, siç janë  tatimimi i të hyrave mbi një milion denarë në vit dhe tatimi i interesave të depozitave, thotë ministri i Financave Fatmir Besimi në intervistën për MIA-n.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle