MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – E papërgjegjshme është ta testojmë imunitetin njerëzor  të sëmundjes së rrezikshme në kushte kur e kemi dëshmuar vaksinën efikase për të njëjtën. Nuk guxojmë të lejojmë të presim valë dhe lloje të reja, të pavaksinuar, porositi ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle