MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Grupi punues në Ministrinë e Drejtësisë do të caktojë takim  këto ditë për të diskutuar për Ligjin e ri për shoqata dhe fondacione, informojnë për  MIA-n nga Ministria e Drejtësisë. Ligji ekzistues është miratuar në vitin 2016 dhe zbatimi i tij në praktikë ka treguar disa dobësi, vlerësojnë nga  Ministria.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle