MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ekipi i Maqedonisë në Komisionin Dypalësh Multidisiplinor për Çështje Historike dhe Arsimore me Bullgarinë sot do të mbajë brifing në hapësirat e Ministrisë së Punëve të Jashtme në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle