MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shtip – Murtaja afrikane e derrave te një derr në një vend mbarështimi  të improvizuar ose siç thotë populli në një thark është konfirmuar sot në fshatin Obleshevë të Komunës Çeshinovë-Obleshevë,  konfirmoi për MIA-n drejtuesi i Sektorit për Mbrojtje  Shëndetësore në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), Vanja Kondratenko.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle