MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Pika për vaksinim në sallën e vogël në QS Boris Trajkovski filloi me punë prej herët në mëngjes. Qytetarët të cilët dëshirojnë të vaksinohen mund ta bëjnë atë pa termin të caktuar. Në poliklinikat e tjera në Shkup dhe në të gjitha pikat në vend vazhdon të zhvillohet vaksinimi dhe rivaksinimi I qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle