MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 12 gusht 2022 (MIA) – Enti Shtetëror i Revizionit (ESHR) ka kryer revizionin e suksesit me temën “Efikasiteti i masave dhe politikave të marra për uljen e efekteve të pandemisë në sektorin e turizmit”, i përfshirë në Programit Vjetor të Punës së ESHR-së për vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle