MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Tatimi progresiv mbetet një çështje e hapur për të cilën siç njofton Ministria e Financave do të debatohet në periudhën e ardhshme. Në propozimin e reformës tatimore nuk ka një propozim specifik për këtë çështje për të lënë vend për debat dhe për të parë se cila zgjidhje do të ishte më e përshtatshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle