MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nevojitet të gjindet model më i mirë për sistemin e vauçerëve në sport, i cili do të jetë më i drejtë dhe do të realizohet direkt përmes klubeve sepse një konkludim i përgjithshëm është se modeli aktual i pagesës përmes federatave nuk funksionon siç duhet dhe natyrisht të rritet transparenca dhe llogaridhënia në sport, thotë zëvendëskryetarja e Qeverisë e obliguar për politika për qeverisje të mirë Sllavica Gërkovska.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle