MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Për shkak të një defekti në gypin lidhës në rrugën 28/43 në Radishan, sot ndërprerje në furnizimin me ujë do të kenë shfrytëzuesit e një pjese të Radishanit, Rrugës së Lubotenit dhe Rrugës së Rashtanit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle