MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Me rastin e 12 Gushtit – Ditës ndërkombëtare të rinisë, Agjencia për Rini dhe Sport në periudhën prej 8 deri 12 gusht organizon aktivitete të shumta, ndërsa do të udhëhiqet sipas rekomandimeve të Kombeve të Bashkuara, të cilat këtë vit kanë vendosur theksin në shfrytëzimin e potencialit të plotë të të gjitha gjeneratave drejt arritjes së qëllimeve për zhvillim të qëndrueshëm. Për sot është paraparë shoqërim joformal me të rinjtë në Casa bar në Shkup, me qëllim që të shënohet fillimi i javës së rinisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle