MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Me realizimin e projekteve nga Programi TAV Qeveria ka për qëllim ta përmirësojë cilësinë e jetës së qytetarëve në të gjitha komunat, porositi ministri I Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, I cili së bashku me kryetarin e Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti dhe zëvendësministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi sot kryen kontroll në rikonstruimin e drejtimit rrugor Bukoviq-Raoviq.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle