MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nga sot është është lëshuar në përdorim Qendra e rinovuar urgjente kirurgjike në kuadër të ISHP  KU “TOARILUC” në Shkup, për të cilën Qeveria ka ndarë tetë milionë denarë mjete buxhetore dhe mjete nga donacionet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle