MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Vaksinimi po zhvillohet pa pengesa në të gjitha pikat e vaksinimit në të gjithë vendin, dhe në vijim është edhe vaksinimi në terren. Gjithsej 674.510 qytetarë u vaksinuan në pikat e vaksinimit në vend dhe në terren, përfshirë ditën e djeshme. Doza e parë e vaksinës u mor dje nga 13.108 qytetarë, dhe u vaksinuan gjithsej 14.712 qytetarë. Gjithsej janë aplikuar 1.177.911 doza vaksinash në vend, dhe janë rivaksinuar 503.401 qytetarë, njoftoi sot Ministria e Shëndetësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle