MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup– Presidenti Stevo Pendarovski u bëri thirrje të gjithë organizuesve të protestave, të cilat po mbahen këto ditë në Maqedoni të Veriut, të ndërmarrin përgjegjësi dhe të drejtën e tyre demokratike për të protestuar ta vazhdojnë ta praktikojnë në mënyrë dinjitoze dhe pa dhunë. Njëkohësisht, siç është cekur në kumtesën nga Kabineti i tij, më së ashpri e dënon mbajtjen dhe përdorimin e armëve të zjarrit nga ana e civilëve dhe qytetarëve të vendit, të cilët nuk janë pjesëtarë të organeve të rendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle