MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe drejtori i Agjencisë për punësim, Bekim Murati sot do t’i dorëzojnë marrëveshjet e aplikuesve të miratuar nga Qendra për punësim-Tetovë, për pjesëmarrje në masat “Subvencionim i rrogave” dhe “Punësim dhe rritje e subjekteve juridike”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle