MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 6 korrik 2022 (MIA) – Prokuroria themelore publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit duhet të ketë 20 prokurorë, ashtu që, ne jemi gjashtë më pak. Kjo nuk ndikon shumë ndaj punës sepse kolegët japin maksimumin nga vetja, qëndrojnë edhe pas orarit të punës sepse ka edhe shumë gjykime, hetimet i zhvillojnë prokurorët, me përpjekje të mëdha nga ana e kolegëve me të vërtetë jemi mjaft të azhurnuar, deklaroi sot shefja e PTHP-së Vilna Ruskovska.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle