MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 6 korrik 2022 (MIA) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, njeh dhe mbështet të drejtën e secilit për të protestuar dhe për të shprehur mendimin dhe dënon fyerjet dhe urrejtjen ndaj pjesëtarëve të një komuniteti tjetër, si dhe dhunën ndaj punonjësve të policisë dhe dëmtimin e legjislativit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle