MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Kumanovë – Në Kumanovë sot do të prezantohet Konkursi i dytë publik për ndarje të granteve për zhvillim të shërbimeve sociale në nivel lokal të cilin e zbaton Projekti për përmirësim të shërbimeve sociale, implementuar nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale me mbështetje nga Banka botërore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle