MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nëse Qeveria sjell vendim pas procesin konsultues se e miraton pakon, atëherë unë mund menjëherë të organizoj takim të komisionit ndërqeveritar me Republikën e Bullgarisë dhe të inkuadrohemi ndaj nënshkrimit të protokollit. Mendoj se kjo do të  përkojë në mënyrë kohore me ditën e njëjtë kur Këshilli i BE-së do ta miratojë kornizën negociuese dhe tërë këtë proces.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle