MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Krivollak – Me shfaqje të stërvitjes, në të cilën ishin të përfshira të gjitha aktivitetet stërvitore në dy javët e kaluara, sot në poligonin e Armatës “Krivollak” në mënyrë solemne u mbyll projekti ndërkombëtar dhe mbrojtës dhe i sigurisë “Kampi veror 2022”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle