MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 1 korrik 2022 (MIA) – Konferenca finale ndërkombëtare: “Menaxhimi me narrativat joliberale dhe euroskeptike, nga poshtë”, e organizuar nga Qendra për strategji evropiane – Eurothink, në bashkëpunim me Qendrën për të dhëna dhe informacione të Bashkimit Evropian (EUi) në fakultetin ekonomik pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle