MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Ohër – Nëse SHA EMV do t’ua shiste rrymën qytetarëve me çmimin e tregut, rritja do të ishte 150%, deklaroi sot drejtori i përgjithshëm i SHA EMV Vasko Kovaçevski. Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve në konferencën për energjinë MEF 2022 në Ohër, Kovaçevski apeloi për deklarata më të përgjegjshme nga opozita dhe disa ekspertë që japin qëndrime kontradiktore dhe hutojnë opinionin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle