MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup- Pa ujë sot nga ora 8:45 janë një pjesë e banorëve të locuar në rrugën “1” në fshatin Batincë, ndërsa prej orës 9 pa ujë është pjesë e shfrytëzuesve nga rruga “Seravë”. Siç informuan nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup, ndërprerja në Batincë është për shkak të defektit të tubës në rrugën “1” nr. 101 në Batincë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle