MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Shkup sot do të mbahet tryezë e rrumbullakët me temë “Investojmë në shërbime sociale lokale”. Tryeza e rrumbullakët organizohet nga projekti “Përkrahje e modernizimit dhe deinstitucionalizimit të shërbimeve sociale”, i financuar nga BE-ja, së bashku me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale dhe Delegacionit të Bashkimit Evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle