MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Si të përshpejtohet progresi i arsimit deri në vitin 2030, është temë kryesore e takimit ministror që sot dhe nesër organizohet nga UNESCO-ja në Paris, në të cilin merr pjesë edhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle