MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Banka zhvillimore e Maqedonisë së Veriut (BZHMV) e ka tërhequr transhën e pestë me vlerë prej 22,8 milionë eurove për kompanitë e vogla dhe të mesme nga huaja e Bankës Investuese evropiane. Me këtë transhë sigurohet përkrahje e 43 projekteve të kompanive të vogla dhe të mesme, të cilat do të punësojnë 103 persona të rinj. Prej tyre, 53,1 për qind janë kompani nga sfera e prodhimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle