MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MI Flesh

Shkup – Presidenti Stevo Pendarovski sot mbajti fjalim  në Forumin Ndërkombëtar për Mbrojtjen e Refugjatëve, të organizuar nga Qendra për të Drejtat e Refugjatëve dhe Migracionin pranë Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” në Universitetin “Shën Cirili e Metodi” në Shkup, në bashkëpunim me Zyrën e UNHCR-së në Maqedoninë e Veriut dhe Institutin Ndërkombëtar për të Drejta Humanitare nga San Remo.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle