0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

MF: Republika e Maqedonisë së Veriut pjesë e marrëveshjes historike për reformën tatimore të korporatave, priten më shumë të hyra

Vendet në zhvillim do të kenë gjithashtu të drejta tatimore që do t'u mundësojnë atyre që të gjenerojnë më shumë të hyra tatimore nga kompanitë më të mëdha dhe më profitabile, përfshirë kompanitë me digjitalizim të lartë. Me këtë marrëveshje, Republika e Maqedonisë së Veriut është pjesë e (136) vendeve, që javën e kaluar arritën marrëveshjen historike për reformën e tatimeve të korporatave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle