0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MF: Programi i reformave ekonomike 2022-2024 me fokus mbi tranzicionin e gjelbër dhe digjital, përforcimin e konkurrencës dhe kapitalin njerëzor

Nxitja e tranzicionit të gjelbër me qëllim që të rritet niveli i energjisë së prodhuar nga burimet e ripërtëritshme, përforcimi i kapitalit njerëzor, përmirësimi i konkurrencës së ndërmarrjeve vendore dhe integrimi i tyre në zinxhirin e vlerave globale, si dhe formalizimi i ekonomisë janë shtyllat kryesore mbi të cilat bazohet Programi i reformave ekonomike për periudhën e ardhshme trevjeçare, informoi Ministria e Financave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle