0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

MF: Kompanitë e Maqedonisë së Veriut do të mund të marrin pjesë në tenderët e NATO –s

- Kompanitë e Maqedonisë së Veriut do të mund të marrin pjesë në tenderet publike të NATO-s me buxhet vjetor prej rreth 5 miliardë euro. Ndryshimet në Ligjin për prokurime publike në sferën e mbrojtjes dhe sigurisë, të cilat e mundësojnë këtë, publikohen në Gazetën Zyrtare. Me anë të këtij ligji përcaktohen procedurat sipas të cilave kompanitë e Maqedonisë do të mund të marrin pjesë në prokurimet publike për nevojat e tregut të NATO -s.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle