0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMKD-AL SQ

MF: Këshilli për zhvillimin e tregut të kapitalit miratoi koncept për përgatitjen e Strategjisë për liberalizimin dhe zhvillimin e tregjeve financiare

Përpilimi i Strategjisë për liberalizim dhe zhvillim të tregjeve financiare dhe çështja rreth rregullimit të shfrytëzimit të kriptovalutave kanë qenë temat kryesore për të cilat u diskutua në mbledhjen e sotme të Këshillit për zhvillim të tregut të kapitalit me të cilin kryeson ministri i Financave, Fatmir Besimi.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle