0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

MF filloi me zbatim konkret të rekomandimeve të përbashkëta nga Dialogu ekonomik dhe financiar me BE-në lidhur me PRE

Ministria e Financave filloi aktivitetet për realizimin e konkluzioneve të përbashkëta të Dialogut ekonomik dhe financiar me Bashkimin Evropian lidhur me Programin për reforma. Rekomandimet kryesore të këtij dialogu u miratuan në datën 12 të këtij muaji. Ato fokusohen në përgjigjen e vazhdueshme me politika fiskale, ekonomike dhe sociale për shkak të zbutjes së pasojave nga pandemia dhe nxitjes së rimëkëmbjes në afat të mesëm.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle