0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

MF: Borxhi publik 34,9 për qind e BPV-së, është ulur për plotësisht 2,2 pikë procentuale

Plotësisht 2,2 pikë procentuale ulje shënoi borxhi publik. Të dhënat e publikuara sot tregojnë se përfundimisht me tremujorin e parë të vitit 2022 borxhi publik zbriti në nivel prej 54,9 për qind të BPV-së. Njëkohësisht, ulje është vërejtur edhe tek borxhi shtetëror i cili në fund të marsit paraqet 46,8 për qind dhe është për 1,9 pikë procentuale më i ulët, kumtoi Ministria e Financave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle