Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Mërgimtari Valon Shemsiu bëri donacion 50 mijë dollarë për SHFK “Penestia” në Dibër

Mërgimtarët e Dibrës, kryesisht nga SHBA-ja, vazhdojnë të bëjnë donacione në fushat e arsimit, shëndetësisë dhe infrastrukturës në vendlindjen e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle