Shtëpi SQ

Mënyrë e thjeshtë, e lirë për ngrohje në shtëpi

Çmimet e rrymës dhe gazit në Evropë dhe botë edhe më tej po rrëzojnë rekorde, kështu që njerëzit po përpiqen të vijnë deri tek mënyra efektive e ngrohjes së shtëpisë këtë dimër. Kështu, në internet u paraqit ngrohësja "bëje vetë" nga qirinjtë (rekomandohet të jenë të ulët) dhe enë nga argjili. Për këtë pajisje të improvizuar, kyçe është të ketë më shumë enë me madhësi të ndryshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle