0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQShoqëri SQ

Mëngjes zyrtar i OPM-së në Strugë

Deficiti i rritur i fuqisë së punës veçanërisht në hotelieri dhe turizëm, reformat në arsimin profesional, aplikimi i sistemit vauçer dhe vlera e tij, si dhe përforcimi i dialogut ndërmjet  fakulteteve dhe ekonomisë, do të jenë tema kryesore të Mëngjesit të sotëm zyrtar të Organizatës së Punëdhënësve të Maqedonisë (OPM) që do të mbahet në Strugë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle