Foto SQFotoservis SQ

Memorandum bashkëpunimi

Memorandum bashkëpunimi midis Komisionit për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi dhe Institutit për qeverisje të mirë dhe perspektiva Euro-Atlantike

Butoni Kthehu në krye
Mbylle