Foto SQFotoservis SQ

Memorandum bashkëpunimi mes Avokatit të Popullit dhe Organizatave qytetare

Memorandum bashkëpunimi mes Avokatit të Popullit dhe Organizatave qytetare që janë pjesë e Mekanizmit kombëtar për monitorimin e zbatimit të Konventës për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara

Butoni Kthehu në krye
Mbylle