0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

MEGJASHI: MASH të vendos testime të detyrueshme falas në shkolla, ndërsa mësimi të zhvillohet edhe në hapësirë të hapur

Ambasada e parë e fëmijëve në botë MEGJASHI bën thirrje për proaktivitet dhe lëvizshmëri nga Ministria e Arsimit në sistemin arsimor dhe kërkon futjen e testeve të detyrueshme falas për të gjithë nxënësit dhe stafin e shkollës për ta parandaluar përhapjen e pakontrolluar të virusit në shkolla.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle