0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Megjashi: Fëmijët ndjehen të vetmuar, dëshirojnë të shkojnë në shkollë, pesë për qind e nxënësve nuk kanë pasur qasje në mësimin onlajn

Shkup, 17 gusht 2021 (MIA) – Një përqindje e madhe e fëmijëve gjatë pandemisë me Kovid-19 janë ndjerë të izoluar dhe të vetmuar, u mungon shoqërimi në shkollë, pesë për qind e nxënësve tërësisht janë përjashtuar nga mësimi onlajn pasi nuk kanë pasur mundësi ta ndjekin, një e treta e fëmijëve e ndajnë kompjuterin me ndonjë anëtar të familjes, gjë që e pengon cilësinë e mësimit në distancë, 48 për qind e fëmijëve e kanë ndihmësen e vet teknologjike, kumtoi sot Dragi Zmijanac nga Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi”, duke i prezentuar rezultatet e hulumtimit të zbatuar tek 1231 fëmijë të moshës prej 10 deri 18 vjeç, nga i gjithë shteti për përvojën me mësimin onlajn gjatë pandemisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle