0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQSektori civil SQ

Megjashi do t’i promovojë rezultatet për punën e SOS telefonit për fëmijë dhe të rinj

Ambasada e parë për fëmijë në botë sot do t'i promovojë rezultatet për punën e SOS telefonit për fëmijë dhe të rinj pranë Ambasadës për fëmijë Megjashi për gjashtë muajt e parë të vitit 2021.

Shkup, 9 korrik 2021 (MIA) – Ambasada e parë për fëmijë në botë sot do t’i promovojë rezultatet për punën e SOS telefonit për fëmijë dhe të rinj pranë Ambasadës për fëmijë Megjashi për gjashtë muajt e parë të vitit 2021.

Ky raport, thonë nga Megjashi, jep pasqyrë  të  thirrjeve në periudhën nga viti  01.01.2021 deri më 30.06.2021. Me raportin do të prezantohet një studim rasti, përmbledhje të thirrjeve gjashtëmujore, si dhe hulumtim të fundit për qëndrimet për e fëmijëve dhe të rinjve për linjën SOS. ar/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle