Magazinë SQ

Megan Markëll dhe princi Hari mbërritën në Nju-Jork të veshur në të zezë

- Megan Markëll dhe princi Hari dje mbërritën në Nju-Jork ku, mes tjerash, e vizituan edhe Qendrën Tregtare Botërore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle