0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Medat Kurtovski zyrtarisht kryetar i komunës së Mavrovës dhe Rostushës, KKZ-ja ia dorëzoi certifikatën

Pas publikimit të Konkluzionit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për njoftimin e përfundimit të rezultateve të votimit për Zgjedhjet për kryetar të Komunës së Mavrovës dhe Rostushës, kandidati Medat Kurtovski zyrtarisht u bë kryetari i ri. Në një ceremoni rasti në selinë e komunës, atij iu dorëzua certifikata për kryetar të zgjedhur.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle