0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQVideo deklaratë SQ

Me thirrje të re tre milionë euro për projekte për bashkëpunim ndërkufitar me Kosovën

- Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski dhe ministri i Zhvillimit Rajonal të Kosovës, Fikrim Damka sot realizuan takim pune në të cilin i shqyrtuan zgjidhjet konkrete të cilat mund t'i ndërmarrin sa i përket realizimit të Memorandumit për bashkëpunim të cilin të dyja shtetet e nënshkruan vitin e kaluar. Është paralajmëruar thirrje e re në vlerë prej tre milionë euro për projekte të cilat do të kontribuojnë për zhvillim rajonal dhe bashkëpunim ndërkufitar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle