0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQPolitikë SQShoqëri SQ

Më shumë se 3,2 milionë bujtje dhe mbi 430 milionë dollarë hyrje – projeksione në turizmin vendor për vitin 2023

Mbi 3,2 milionë bujtje dhe mbi 430 milionë dollarë hyrje nga industria e turizmit janë qëllimet dhe misioni i Agjencisë për promovim dhe përkrahje të Turizmit (APPT) për vitin 2023.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle